Verslag HOCO H1 - Tegelen H1 (6-1)

Het is weer zondag en iedereen is klaar voor een nieuwe wedstrijd. Bij Robbert stonden twee superieure pannen met soep klaar om de benodigde energie te verzamelen zodat we 3 punten mee naar Tegelen konden nemen. Sanne, nog bedankt hiervoor!

Voor deze zondag stond HOCO H1 op het programma. Een nieuwe tegenstander waar we niks vanaf wisten. Het kon dus een grote uitdaging worden. Na de soep - met pittige bite en zoete afdronk - zijn we in de auto gestapt en naar het Brabantse Oisterwijk gereden. Eenmaal daar aangekomen zijn we het kleedlokaal ingedoken en heeft Siem zijn woordje gedaan. Iedereen was er klaar voor en we liepen zelfverzekerd het veld op.

2014.11.02 Heren1Zodra het fluitsignaal klonk werd al meteen duidelijk dat iedere poging van Tegelen om de bal af te pakken in eigen 23-meter gebied resulteerde in een strafcorner. Met deze officier viel niet te sollen. Voordat we het doorhadden kregen we 3 doelpunten om de oren. Helaas was Tegelen nog niet gewend aan de nieuwe regel: "Bij een scoop moet HOCO 5 meter afstand krijgen ongeacht de locatie op het veld", die dit seizoen is geïntroduceerd. Als gevolg hiervan werd een zuiver Tegels doelpunt afgekeurd en werd de 3-1 voorkomen. Voordat we met 3-0 de rust in gingen werden er nog even twee onredelijke en wel erg graag gegeven gele kaarten uitgedeeld, waardoor we met 9 man op het veld stonden. 3-0, 9 man, rust!

Na de relativerende toespraak van Siem kwamen we weer het veld op met maar één doel: de wedstrijd omdraaien en met opgeheven hoofd het veld verlaten. Helaas kwam na 4 minuten onze 10'de speler weer terug binnen de lijnen, maar werd er 2 minuten later weer iemand afgehaald. Na alle excuses van de tegenstander die zich schaamde voor de arbitrage kregen we nog 2 doelpunten om de oren. Toch bleven we aanvallen en wist Philippe een mooie backhand te scoren in de eindfase van de wedstrijd. Helaas kregen we in de laatste minuut nog de 6-1 tegen en daarmee was de wedstrijd beslist.

Ondanks alle randvoorwaarden van de wedstrijd hebben we niet ons beste spel gespeeld en hebben we terecht verloren. Deze week gaan we extra hard trainen om deze zondag recht te trekken en weer punten te pakken. Jammer van de arbitrage maar de mannen van HOCO kunnen op het Tegelse veld vuurwerk verwachten!

Met vriendelijke groet,

Heren 1