Verslag DVS H1 - Tegelen H1 (4-2)

2015.03.08 Heren1soepenZoals gebruikelijk gingen we soepen voor de wedstrijd. Heerlijk in het zonnetje, achterin de tuin waren we aan het genieten. Na de lievelingssoep van Teun zijn we in de auto's gesprongen. DVS stond op het programma.

Eenmaal daar aangekomen lag daar een erg lekker veldje op ons te wachten. Maar eerst moesten we nog anderhalf uur wachten totdat we het veld op konden.

Na een goede bespreking van Siem, gingen we erg enthousiast het veld op, we hadden er veel zin in. Het enthousiasme werd ook beloont, 0-1 voorsprong. Een erg mooie tip-in van Jeroen. Verder in de kruising ging niet. Niet erg lang daarna werd het helaas 1-1. Zelfs met een paar straf corners konden we de stand niet veranderen. Helaas viel Thomas ook nog uit door een blessure. De tussenstand met rust was 1-2.
Tijdens de rust kregen we nog een paar erg handige aanwijzingen van Siem, waarmee we weer het veld op konden. We begonnen met volle moed aan de tweede helft. We hadden ons zelf goed herpakt en het harde werken werd beloond met een doelpunt van Wouter, 2-2.

De wedstrijd werd steeds fysieker, de scheidsrechter heeft 6 groene kaarten aan de tegenstander gegeven, maar een gele kaart werd het niet. Frappant naar ons idee...
Helaas werd het halverwege de tweede helft 3-2. We konden de wedstrijd niet meer omdraaien, en werd het uiteindelijk 4-2.

Na de wedstrijd waren we zeker niet blij met het resultaat, er had veel meer ingezeten.

Maar nu staat er weer een nieuwe trainingsweek op ons te wachten, en daar gaan we helemaal voor. Zondag staat Sjinborn H1 op het programma, die staan nu op de laatste plek met slechts 1 punt. Het beloofd een leuke wedstrijd te worden!

Hopelijk zien we jullie allemaal langs de kant zondag!

Tot dan!

Tegelen Heren 1