Verslag Tegelen MB1 - Concordia MB2 (3-0)

Om 13:15u klonk het fluitsignaal en begonnen we met volle moed aan de wedstrijd tegen Concordia. We hadden er met z'n alle vertrouwen in dat de 3 punten in Tegelen bleven. Dit vertrouwen lieten we de eerste 10 minuten ook zien, maar na een aantal goede acties werd de druk van Tegelen steeds minder. We waren veel in de cirkel van Concordia, maar om de bal in de kist te krijgen lukte niet. In de 27e minuut kwam Jade met een goede backhandslag op doel en de bal ging dan eindelijk via een 'panna' van de keeper erin. Eindelijk, 1-0 voor Tegelen. Concordia kwam niet veel over de middellijn. Tegelen zakte op het einde van de eerste helft in, waardoor het spel rommeliger werd en er niet voor elkaar geknokt werd.

De tweede helft begon weer wat sterker en gingen we na een goed woordje van Floor V. (deze keer zonder Annemarie) vol energie het veld weer op. In de 46e minuut kwam er weer eens kans die we zeker hebben benut. De bal kwam via Pleun v.H. op Jade waardoor Jade voor de 2-0 zorgt. Dit zorgde ervoor dat we nog meer druk zetten en bij Concordia de moed in de schoenen begint te zakken. Tegelen krijgt twee minuten later weer een strafcorner. Jade zorgt voor de 3e goal in de 48e minuut. We gingen verder, maar er werd niet altijd goed gekeken of nauwkeurig gespeeld. Op het einde zijn er nog twee mooie kansen die helaas niet voor een extra doelpunt zorgen. Allebei de keren gaat de bal op de paal. Al met al wat het een wedstrijd met een aantal goede en slechte punten, maar de drie punten zijn weer punten. Volgende week een spannende wedstrijd thuis tegen Blerick om 16:15u, waar iedereen weer welkom is!

Groetjes, MB1