Bestuur en commissies

De taken van het bestuur van de Tegelse Hockey Club zijn onderverdeeld in een viertal clusters. Kijk hieronder voor de actuele leden en contactgegevens per cluster. Daarnaast is het volledige organogram van de vereniging hier te downloaden.

FunctieNaamE-mail
Cluster exploitatie & evenementen Jannet Ververgaard-FernhoutDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cluster communicatie

FunctieNaamE-mail
Lid Klöppelredactie, website & nieuwsMarése Hasselmann-FaassenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsorcommissie
Webcommissie & ICT