Hockeyschool (6+)

De hockeyschool van de Tegelse hockeyclub is voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar die beginnen met hockeyen. In de hockeyschool worden de basistechnieken van het hockeyen aangeleerd. Alle nieuwe leden in deze leeftijdscategorie trainen maximaal een half seizoen mee in de hockeyschool waarna ze in een team terecht komen en ook wedstrijden gaan spelen.

Wanneer en waar traint de hockeyschool?

Tijdens de veldhockeycompetitie (september t/m november en maart t/m juni) traint de hockeyschool op maandagmiddag van 16.30-17.30 uur en op woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur (behalve in de vakantie). De trainingen vinden plaats op de hockeyvelden van de Tegelse Hockey Club op sportpark Vrijenbroek in Venlo Zuid.

Een keer meetrainen?

Kinderen die graag een keer mee willen komen doen maar nog geen lid zijn van de hockeyclub, zijn van harte welkom. Iedereen mag drie keer gratis komen proeftrainen. Kom in sportkleding, een hockeystick kan bij ons worden geleend! Graag van te voren even doorgeven als je mee wil komen doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat kost de hockeyschool en hoe kan ik mijn kind aanmelden?

Trainen bij de hockeyschool kost € 130,- per jaar. Aanmelden als lid van de Tegelse hockeyclub kan door het aanmeldformulier in te vullen op deze website.

Vragen over de hockeyschool?