Engelse scholen bezoeken THC

Op dinsdag 24 oktober komen er weer een aantal Engelse scholen naar THC voor het spelen van een wedstrijd!
Hieronder het wedstrijdschema van die avond:

17:00 Veld 1 Tegelen JC1 – Hill House 3
17:00 Veld 2 Tegelen MC4 – Ashville 2
17:00 Veld 3 Tegelen MC2 – Hill House 1
18:30 Veld 1 Tegelen MB4 – Guidford High School 1
18:30 Veld 2 Tegelen MC3 – Ashville 1
18:30 Veld 3 Tegelen MC1 – Hill House 2
20:00 Veld 1 Tegelen MB3 – Guidford High School 2
20:00 Veld 2 Tegelen JB1 – Hill House 4

Alle trainingen die avond, behalve dames 1, vervallen vanwege deze wedstrijden.

Wij wensen de teams veel plezier met deze internationale wedstrijden!

Geen trainingen in de herfstvakantie

In de herfstvakantie wordt er door de jongste jeugd niet getraind, dit geldt ook voor de hockeyschool en Funkeytrainingen. Ook de jeugdteams trainen in principe niet, tenzij de trainer anders beslist.

Let op: Op dinsdag 24 oktober vervallen ook alle trainingen voor de jeugd en senioren (behalve dames 1). Die avond zijn er wedstrijden tegen Engelse jeugdteams bij de Tegelse Hockey Club van 17:00 tot 21:30 uur.

herfstvakantie geen trainingen

De Grote Clubactie, koop loten via onze F t/m C jeugd

Elk jaar vindt van september tot november de landelijke Grote Clubactie plaats. Als club willen we zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Hoe werkt het voor de jeugd F t/m C*?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met de verkoopmethode Eenmalige machtiging:
De koper vermeldt zijn/haar gegegevens en IBANrekeningnummer in het verkoopboekje en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. In het verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot
kost € 3,-.

* Ook de A en B jeugd en senioren doen mee aan de Grote Clubactie, maar zij verkopen loten op een andere manier, hierover later meer.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. In het clubhuis op de bar staat een inleverbox, hier kun je de boekjes tot uiterlijk 18 november inleveren. Zorg dat je naam op het boekje staat!

Wat verwacht de club van jou

Verkoop 3 loten (meer mag natuurlijk ook)! Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, bv. bij je familie, vrienden, buren, enz. Net als vorig jaar heeft THC heeft ook mooie prijzen voor de beste lotenverkopers. Ook de Grote Clubactie heeft geweldige prijzen voor de beste lotenverkopers: als je 20 loten of meer hebt verkocht krijg je € 10,- shoptegoed bij sportboxx.com, een gratis entreekaartje* van Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol. Meer info vind je op kids.clubactie.nl. Tevens kun je je aanmelden via kids.clubactie.nl en kans maken op de hoofdprijs, een playstation 4 met een spel naar keuze! Uiteraard kunnen de lotenkopers ook prachtige prijzen winnen, de hoofdprijs is € 100.000,-! Zie www.clubactie.nl/prijzen.

Waar gaat de club het geld aan besteden
Net als vorig jaar is ons doel het vernieuwen van veld 1! We hebben vorig jaar een mooi bedrag opgehaald, maar nog niet genoeg om het veld te vernieuwen. Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Met vriendelijke groet,
Jannet Ververgaard
Simone Schouwenberg
Monique Becks

Dries en Wouter dit weekend met TOP Limburg naar EK Youth

Dit weekend is het zover! Twee spelers van THC nemen deel aan dit toernooi. Zij zijn onderdeel van het Top Limburg U16. Een selectie van spelers uit div. clubs uit Limburg. Dit team wordt gesponsord door Hockeygear.eu, zij zorgen voor de kleding van de jongens.

Namens THC zijn uitverkoren: Dries Hawinkels & Wouter Lenders

Wilbert Schellens en Michael Deeks gaat mee als coach en begeleider van dit team. In Peel en Maas heeft u wellicht het artikel over dit bijzondere team al gelezen. De foto die we hierbij publiceren is gemaakt door Peel en Maas Venray.

Voor meer info:

170826 Top Limburg EK youth

Oefenwedstrijden jeugd – inclusief fluiten

Op zaterdag 2 september worden er voor alle jeugd en jongste jeugdteams oefenwedstrijden georganiseerd in samenwerking met Horst en Blerick.

Het schema voor de jeugdwedstrijden is HIER te vinden. Bij de drieluiken worden er drie wedstrijden van 30 minuten gespeeld, bij de losse wedstrijden geldt de normale speeltijd van 2x 35 minuten. De fluitbeurten zijn ook toegevoegd. Let goed op de speellocatie!!

Voor de jongste jeugd worden er ook oefenwedstrijden gepland op zaterdag 2 september. Dit gebeurt onderling. Alle teams komen tussen 9:30 uur en 11:15 uur in actie. Aansluitend vinden er teambijeenkomsten plaatsen voor de ouders die maximaal een uur duren. De uitnodiging en het schema hiervoor volgen zo snel mogelijk.