MC2 & MC4 eerste lentekampioenen!

170522 kampioen mc4De eerste kampioenen van de lentecompetitie zijn bekend. Met nog twee wedstrijden te spelen zijn meisjes C2 en meisjes C4 niet meer te achterhalen door de concurrentie. MC4 won tot nu toe alle wedstrijden in de vierde klasse en scoorde al maarliefst 63 doelpunten! Op de foto staat de kampioenen van MC4.

MC2 werd door onverwacht puntverlies van de nummer 2 Sjinborn MC1 nu al kampioen. Het team is nog ongeslagen en wil dit graag tot het einde van de competitie volhouden. Helaas hebben we van dit team nog geen kampioensfoto.

THC Jeugdkamp voor C en D jeugd 7-8-9 juli

170414 Poster THC JeugdkampHet is weer zover, het THC Jeugdkamp komt eraan!!!

Door het succes van vorig jaar duurt het kamp dit jaar wéér 3 dagen en wel op 7-8-9 juli 2017 voor álle C en D jeugdteams

Net als andere jaren willen we er weer een knalweekend van gaan maken! Uiteraard kunnen wij dit niet alleen en hebben we joúw hulp hierbij nodig, om er met z’n allen een onvergetelijk weekend van te maken!!! Op vrijdagavond spelen we een spannend avondspel en op zaterdagavond een bonte avond, waar iedereen zich helemaal uit kan leven!!!!

Vanaf NU tot 1 juni 2017 kunnen jullie je weer inschrijven voor dit spetterend kamp! Download hier het inschrijfformulier

Kosten voor het hele weekend bedragen € 30,-

Heb je nog vragen, bel of mail met Marieke Vossen: 06 2066 4022 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes van de kamporganisatie,

Raymond Peeters
Marieke Vossen
Sjoerd Heldens
Robin van de Weem
Tessy Koppers
Charlot Mestrum

Engelse scholen bezoeken THC

Op woensdag 12 april komen er weer een aantal Engelse scholen naar THC voor het spelen van een wedstrijd!

Hieronder het wedstrijdschema van die avond:

17:00 Veld 1   MC6 - Caerleon Comp 1
17:00 Veld 2   MC4 - Hitchin 1
18:30 Veld 1   JC2 - Red House School
18:30 Veld 2   MC5 - Hitchin 2
20:00 Veld 1   MB2 - Caerleon Comp 2
20:00 Veld 2   MB3 – Battle Abbey

Wij wensen de teams veel plezier met deze internationale wedstrijden!

B en A toernooi op 16 en 17 juni

In Tegelen organiseren we de perfecte seizoensafsluiting voor meisjes en jongens A en B teams die spelen in de eerste klasse of lager!

Voor de B jeugd vindt het toernooi plaats op vrijdag 16 juni van 17:00 - 23:00 uur

Voor de A jeugd een dag later: zaterdag 17 juni van 16:00 tot 23:00 uur.

Naast een aantal hockeywedstrijden wordt er ook een shoot-out competitie gespeeld, is er een stormbaan aanwezig en kan je ook de strijd aangaan met andere teams met bubblevoetbal!! Ook is er een DJ aanwezig voor de muzikale klanken. Uiteraard wordt er ook voor een uitgebreide barbecue gezorgd!

Voor meer informatie en een aanmeldformulier: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

170327 AB toernooi

Geslaagden

Voor de examens voor clubscheidsrechter op 14 en 16 februari werden 51 leden uitgenodigd. Aan de examens hebben 28 leden deelgenomen, met als resultaat 21 geslaagden . Een slagingspercentage van 75%. Een prima resultaat, waaraan het verplichte lesuur verzorgd door Klaas Beurskens zeker heeft bijgedragen.

Verheugend was het feit dat zich voor het eerst 3 ouders en 2 meisjes C-leden vrijwillig hadden opgegeven voor deelname aan het examen. Zij hebben het examen allemaal met goed gevolg afgelegd.

Helaas betekent het feit dat er 28 leden hebben deelgenomen tevens dat er 23 leden, ondanks een uitnodiging, niet hebben deelgenomen. Van deze laatste groep hebben wij van 8 leden een afmelding ontvangen. Dit laatste houdt dan weer
in dat 15 leden zonder opgaaf van reden niet zijn verschenen op het examen. De arbitragecommissie vindt dit niet acceptabel en zal hierover in gesprek gaan met het bestuur.

De deelnemers aan het examen moesten 30 vragen beantwoorden, waarvan vijf vragen betrekking hadden op zaalhockey. Bij 8 fouten of minder was men geslaagd. Het minst aantal fouten bedroeg 1 en het meeste aantal fouten bedroeg 12. Het gemiddeld aantal fouten van 6,23 betekent een enorme verbetering ten opzichte van eerdere examens.

De cursus werd als beste afgerond door Clim Berkers en Bart Tomlow. De overige geslaagden zijn:
Esmee aan den Boom, Daphne van Erp, Juul Haenen, Liam Huinck, Jip Kunen, Ashley Pisa, Marijn Theloy, Veerle Visser, Erik Aerdts, Sophie Aerdts, Michelle Beijers, Esmee Beretty, Jennifer Brueren, Britt van Heel, Iris Janssen, Bibi van der Meij , Dave Raedts, Fleur Tomlow en Famke Visser.

Wij feliciteren hen van harte en wensen hen veel plezier toe bij het begeleiden van wedstrijden. De scheidsrechterskaarten zijn aangevraagd via de KNHB. Zodra deze binnen zijn zullen de geslaagden per e-mail worden geïnformeerd.

De arbitragecommissie