Hottentotten Hockeytoernooi

logo hottentotten 2015Het Hottentotten Hockeytoernooi is dé trots van de Tegelse Hockeyclub. Ieder jaar weer zorgen vele leden van de Tegelse Hockeyclub ervoor dat het Pinksterweekend in het teken staat van feest, gezelligheid en natuurlijk hockey. Het toernooi is mede door de ruime ervaringen uitgegroeid tot een gerenommeerd internationaal senioren hockeytoernooi. Teams vanuit alle windstreken reizen dan af naar Tegelen om dit topweekend niet te missen. Al 23 edities is het toernooi zeer succesvol gebleken. Ieder jaar is weer uniek en dit moet iedere hockeyer eens meegemaakt hebben.

Bij alle THC-ers staat het Pinksterweekend in het teken van Hottentotten, nu bij jou nog! Wil je meer weten over dit niet te missen hockeytoernooi, neem dan snel een kijkje op onze site. Aanmelden kan heel makkelijk via het inschrijfformulier op de site en hopelijk tot ziens op Hottentotten!

Kijk voor meer informat op: www.hottentotten.nl