Hockey app!

De Tegelse Hockey Club heeft ook een app. Dit is de generiek app van LISA die je kunt installeren via de gebruikelijke store of via onderstaande links:

Android app on Google PlayLISA Hockey app on Appstore

Jouw lidnummer voor de app kun je terugvinden op je inschrijfformulier en factuur.

Een wachtwoord kun je opvragen via het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF).
Maak een willekeurige keuze en kies dan 'Wachtwoord vergeten'. Het e-mailadres voor het opvragen van een wachtwoord is het e-mailadres dat je voor het aanmelden hebt gebruikt. Voor de app en het DWF is hetzelfde wachtwoord geldig.

Of klik gewoon snel hier om je wachtwoord te wijzigen.

Indien meerdere gezindsleden eenzelfde e-mailadres hebben is er in het verleden slechts één e-mail met een lidnummer verstuurd.

Voor vragen over je lidnummer of over deze hockey app, stuur je een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de laatste update zijn onder andere de volgende wijzigingen doorgevoerd:

Vormgeving
We hebben de app voorzien van nieuwe iconen en startschermen. Ook is de vormgeving van de app volledig vernieuwd.

Favoriete teams
Naast de teams van onze eigen club kun je ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de hoofdklasse, of van het team van je familie aan de andere kant van het land.

Agenda-export
De agenda export is geheel vernieuwd. Je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd.

Pushinstellingen
De pushinstellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon (berichtencentrum / instellingen) zelf aangegeven worden of je wel of geen pushberichten wilt ontvangen van de app.

Tablets
De app is ook geschikt voor iPads en Android tablets.

Een handleiding en FAQ is beschikbaar op www.lisa-is.nl/app