Verslag Tegelen H1 - Sjinborn H1 (2-2)

2015.03.15 Heren1De tweede officiële wedstrijd na de winterstop. Sjinborn komt op bezoek in Tegelen. Tot op heden had Tegelen elke pot de drie punten in de pocket, maar deze keer helaas niet. TIpje van de sluier: de uitslag wordt 2-2...

Tegelen krijgt het netje maar niet gevonden. Het spel tot aan de cirkel is verzorgd en met vlagen goed te noemen. Kans op kans, corner op corner, maar voor rust slechts twee doelpunten voor Tegelen. Gescoord door Sjuul Buil en Freek Antonissen. Het netje had toch echt iets vaker mogen wapperen. Tegelen doet zich zelf tekort in deze fase van de wedstrijd.

De tweede helft wordt goed begonnen met wederom sterk spel tot aan de cirkel. In de cirkel worden helaas niet altijd de juiste keuzes gemaakt. Daarnaast stuiten de aanvallers van Tegelen telkens op een steeds sterkere doelman van Sjinborn. Met de gedachten dat Sjinborn een doelpunt nodig heeft om de aansluitingstreffer te maken, blijven ze geloven in een goed resultaat. Twee slordigheden in de achterhoede zorgen voor twee doelpunten. Twee doelpunten die in deze fase van de wedstrijd niet tot stand mogen komen. Tegelen is slordig en speelt niet op de toppen van zijn kunnen.

De komende twee wedstrijden tot aan Pasen zullen belangrijk zijn voor de rest vanhet seizoen. Slechts één punt uit twee wedstrijden is beneden de ambities die Tegelen heren 1 heeft gesteld voor aanvang van de competitie, namelijk promotie!

Kan Tegelen zich komende zondag revancheren tegen koploper Hoco uit Oisterwijk? Komt allen kijken om ons Heren 1 te ondersteunen!

Groet,

Tegelen H1