Lidnummer - DWF - LISA Team - Hockey App

Om als lid/vrijwilliger van THC toegang te krijgen tot de hockey-app, LISA Team, DWF of Hockey Academy heb je een lidnummer nodig. Je lidnummer kun je terugvinden op je inschrijfformulier en op de factuur.

Een wachtwoord kun je zelf opvragen via het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF). Maak een willekeurige keuze en kies dan 'Wachtwoord vergeten'. Het e-mailadres voor het opvragen van een wachtwoord is het e-mailadres dat je voor het aanmelden hebt gebruikt. Voor de LISA hockey-app, LISA Team, het DWF en Hockey Academy is hetzelfde wachtwoord geldig.

Of klik hier om je wachtwoord te wijzigen.

Weet je toch je lidnummer niet te achterhalen? Heb je nog andere vragen over je lidnummer? Stuur je een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Hockey Academy van Hockey Xperts is een website voor trainers en coaches. Je kunt de Hockey Academy vinden via de toevoeging ha achter ons webadres: http://www.tegelsehockeyclub.hl/ha

In de voetnoot van onze webpagina is naast een koppeling naar de Hockey Academy ook een koppeling naar Hockey Team en DWF aanwezig.

2016 09 17 lidnr1

Op onze homepage is een duidelijke koppelingen aanwezig voor het DWF.

2016 09 17 lidnr2

Meer info over de hockey app staat in dit nieuwsbericht.