Nieuwe staf voor Dames 1 en Heren 1

2018.06.11 Marceau de KlijnNa de zomer starten zowel Dames 1 als Heren 1 met een volledig vernieuwde staf aan nieuwe het hockeyseizoen.

Bij de dames start Marceau de Klijn (foto) als trainer/coach van het eerste elftal. Marceau is woonachtig in Nijmegen en momenteel nog trainer/coach van Apeliotes dames 2, die uitkomen in de reserve hoofdklasse. Samen met het enthousiaste team, een nieuw waterveld en top faciliteiten, hopen we de weg naar boven weer in te slaan. Achter de schermen werken we nog hard aan verdere uitbreiding van het begeleidingsteam. De dames komen volgend seizoen uit in de derde klasse.

Bij de heren is gekozen voor een staf uit eigen geledingen. Nadine Gruiters gaat aan de slag als trainer/coach en Ab Geurts als assistent. Met Ed Giesen als teammanager is de driehoek compleet. Met dit clubtrio zijn we ervan overtuigd dat we met de heren juiste stappen richting toekomst gaan maken. In welke klasse het team volgend seizoen uitkomt, blijft nog even spannend.

Aankomende zondag spelen beide teams hun laatste wedstrijd van het seizoen. Dames 1 speelt uit tegen Basko en wil met winst de competitie afsluiten op een 7e plek. Heren 1 speelt in Boxmeer een cruciaal degradatieduel. Bij winst houden de heren kans op een plek in de play-offs voor de 3e klasse. Alle support hierbij is meer dan welkom!

Tot zondag!

Bestuur Tegelse Hockey Club