Bestuur en commissies

De taken van het bestuur van de Tegelse Hockey Club zijn buiten het dagelijks bestuur onderverdeeld in zes clusters. Kijk hieronder voor de actuele contactgegevens per cluster. Daarnaast is het volledige organogram van de vereniging hier te downloaden.

Exploitatie & Evenementen

FunctieNaamE-mail
Voorzitter Hottentottentoernooi (TOCO)Christianne van der HeijdenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HZ | Breedtehockey

FunctieNaamE-mail
Voorzitter ArbitragecommissieJannet Ververgaard - FernhoutDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HZ | Facilitaire zaken

FunctieNaamE-mail
Vertrouwenscontactpersoon Jeugd (Meiden) en Jongste Jeugd Maaike LendersDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter MaterialencommissieAnnelies Seijsener-GoossensDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HZ | Prestatiehockey

PR & Communicatie

FunctieNaamE-mail
Hoofdredacteur i-Klöppel, website & social mediaMarése Hasselmann-FaassenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vastgoed & Beheer