i-Klöppel: ALV & vrijwilligers gezocht

i-Klöppel online lezen
header 800x112
twitterlinkedinfacebook button wedstrijdschemabutton barschemabutton scheidsrechtersbutton contactlijst

Voorwoord van een bestuurslid

Op donderdag 5 maart wordt om 20.30u in het clubhuis een informatieve ledenvergadering gehouden inzake de status van het 3e veld. In samenwerking met de bouwcommissie wordt toelichting gegeven op de plannen en de stand van zaken van het nieuwe kunstgras-water-veld.

Tevens zal tijdens deze avond toelichting gegeven worden op een bestuursmutatie. Het cluster Hockeyzaken zal gesplitst worden en er zal daarom een extra bestuurslid toetreden tot het bestuur van THC. Klaas Beurskens heeft zich voor deze functie beschikbaar gesteld. Leden die voor een bestuursfunctie in aanmerking wensen te komen, kunnen dit kenbaar maken middels een door 5 stemgerechtigde leden ondertekende voordracht. Deze voordracht moet tenminste 7 dagen vóór aanvang van de vergadering schriftelijk bij het bestuur worden ingediend. Alle leden zijn van harte welkom op deze avond.

Namens bestuur THC
Karin Vossen

border-bottom
vangorp homepage  helichem homepage  rabobank homepage
border-bottom

Aankondiging ALV op donderdag 5 maart a.s.

Het is vast niemand ontgaan dat de Tegelse Hockey Club groen licht heeft gekregen om aan de slag te gaan met het plaatsen van een derde veld. Door dit nieuwe veld krijgt THC de kans om nog verder te groeien en haar leden nog beter te faciliteren. Achter de schermen is er al hard gewerkt aan de concrete uitwerking van de plannen en nu wordt het de hoogste tijd dat we jullie bijpraten over de stand van zaken. Kom daarom allemaal naar de informatieve ledenvergadering op donderdag 5 maart om 20.30 uur in het clubhuis.

Vrijwilligers gezocht!

Voor diverse functies binnen de organisatie van de Tegelse Hockey Club zijn we op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij het coördineren van activiteiten bij de jeugd en de senioren. Ben jij het organisatietalent dat we zoeken? Neem dan contact op met Ellen Laumans en Klaas Beurskens via hockey@tegelsehockeyclub.nl. We horen graag van je!

Meer algemeen nieuws >


Prinses Sam I ging ons voor in de vastelaovend

Vastelaovend is een mooi feest waar natuurlijk ook THC vrolijk aan mee doet. Afgelopen 6 februari stroomde het clubhuis vol met verklede leden en hun ouders voor het vastelaovend discobal. Iedereen was toch wel erg benieuwd naar wie de nieuwe prins of prinses zou worden die samen met zijn of haar adjudanten THC voor zou gaan bij de vastelaovend. Dit jaar werd het een prinsessentrio: Prinses Sam I en haar adjudanten Nienke en Mijntje. De dames werden feestelijk onthuld tijdens het vastelaovend discobal waarbij onder andere D'n Oeles kwam feliciteren en het jeugd boerenbruidspaar van Tegelen langs kwam. Daarnaast waren er verschillende hockeyteams die een optreden verzorgden. Het feest werd helemaal compleet toen er niet één, maar twee teams naar huis gingen met de eretitel "Mooist Verklede team". Het was een mooie avond en tot volgend jaar. Alaaf!

Meer jeugdnieuws >

border-bottom

Evenementen

De komende periode staan de volgende evenementen op het programma:

Donderdag 5 maart
Informatieve ledenvergadering

Woensdag 11 maart
Vriendjes & Vriendinnetjesdag

Maandag 11 mei
Reünie trimhockeyers

Vrijdag 22 t/m zondag 24 mei
Hottentotten Hockeytoernooi

Zaterdag 13 juni
Kampioenentoernooi KNHB

 

2015.02.08 thc trio

2015.02.08 prinsen raden

 border-bottom 334
KNHB NieuwsbriefVerenigingen
border-bottom

Sponsoren van de week

Logo Alcast Kleur Logo Bavaria Kleur Logo Admie Kleur Logo Rova Kleur
Logo SporthuisOlympia kleur Logo Vostermans Kleur Logo Meeus Kleur Logo BoelsZanders Kleur
Logo Cas Kleur Logo Knoops Kleur Logo Lamers Kleur PLUS-kleur
Logo Wilbers kleur Logo Stroeken Kleur Logo Claasson kleur Logo Ewals kleur
Logo Syspective kleur Logo Mediq kleur Logo Geurts kleur Logo Hami kleur
Kijk voor meer informatie op www.tegelsehockeyclub.nl


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van de Tegelse Hockey Club.
Wil je de i-Klöppel niet meer ontvangen? Stuur dan een mail naar redactie@tegelsehockeyclub.nl

Powered by AcyMailing