i-Klöppel: Vernieuwde website & gevonden voorwerpen

i-Klöppel online lezen
header 800x112
twitterlinkedinfacebook button wedstrijdschemabutton barschemabutton scheidsrechtersbutton contactlijst

Voorwoord van een bestuurslid

Beste leden,

De lente is in aantocht en het seizoen is alweer twee speelweekenden oud.

Dit is een belangrijk seizoen voor ons. Sportieve evenementen voor jong en oud worden georganiseerd met als klapper op de vuurpijl het hottentottentoernooi. Maar er wordt ook een mijlpaal bereikt! Het 3e (water)veld. We hebben jullie tijdens de informatieve ledenvergadering op 5 maart jl. geïnformeerd over de stand van zaken. Voor meer informatie verwijs ik jullie naar het onderste kopje "stand van zaken 3e (water) veld". Ik vind het jammer dat deze avond niet druk bezocht is omdat het een belangrijke ontwikkeling is voor onze club. Voor diegene die alsnog informatie willen krijgen kunnen met mij contact opnemen.

Ik wens jullie allemaal een sportief en gezellig seizoen!

Rogier Huizinga
Bestuurder

border-bottom
vangorp homepage  helichem homepage  rabobank homepage
border-bottom

Toetreding bestuurslid

Het bestuur van THC krijgt er een bestuurslid bij. Het cluster 'Hockeyzaken' wordt opgesplitst in technische commissie en een facilitaire commissie. Ellen Laumans is verantwoordelijk voor de technische commissie, waar de volgende zaken onder vallen: Ontwikkelcommissie, opleiding, (JJ)Jeugdplan, tophockey en de uitvoering hiervan, indeling en de selectie(trainingen) van alle senioren- en jeugdteams. 

Klaas krijgt de faciliterende commissie onder zijn hoede en is verantwoordelijk voor de scheidsrechterscommissie, planning van de training, wedstrijdsecretariaat, senioren- en jeugdcoordinator en de materialencommissie.

Niels Boots gaat de huidige taken van Klaas overnemen. Wij willen Klaas van harte welkom heten in het bestuur van THC en wensen Klaas en Niels veel succes met het uitvoeren van hun taken.

De website is vernieuwd!

Vanaf gisteravond is de vernieuwde website van de Tegelse Hockey Club online. Deze website is nog gebruiksvriendelijker, nog actueler en nog beter geïntegreerd met ons administratiesysteem LISA. Op de nieuwe site leest je alle informatie over de teams, wedstrijden, trainingen of sponsoren. Daarnaast vind je er het actuele bar- en fluitschema of informatie rondom activiteiten die door THC worden georganiseerd. Deze nieuwe website is mede vormgegeven en gebouwd door Arjanne Faassen, Roel Breuer, Jos Breuer en Thomas Vossen. Kom, kijk en bewonder!

Zoekt en gij zult vinden!

Regelmatig worden er in de kleedlokalen en in de kantine voorwerpen gevonden die iemand daar per ongeluk heeft laten liggen. Bent u wel eens thuisgekomen en miste u iets van uw garderobe? Vanaf nu is het heel erg gemakkelijk om verloren voorwerpen terug te vinden. THC heeft namelijk vanaf nu een centraal email adres voor verloren bezittingen of gevonden voorwerpen. Leden en ouders kunnen een e-mail sturen naar het adres: lostfound@tegelsehockeyclub.nl. Colette Hendriks gaat dit beheren en coördineren. Wij hopen dat op deze manier de gevonden voorwerpen sneller en gemakkelijker met hun eigenaar herenigd kunnen worden.

Update Cashless betalen

De Rabobank heeft aangegeven dat zij in november 2015 met MyOrder Cashless stoppen. Inmiddels zijn er drie partijen in de markt die dit systeem 1 op 1 kunnen overnemen. Een voorbeeld hiervan is Multicard/Tap-it. Wij zijn ons aan het oriënteren en gaan met verschillende partijen in gesprek. We houden jullie op de hoogte!

Vanwege het bovenstaande heeft het bestuur besloten het contant geld nog niet voor 100% af te schaffen. Wel wordt zeer op prijs gesteld dat leden van THC met MyOrder Cashless of pinpas betalen. Gasten kunnen contant of met de pin betalen. 

Stand van zaken 3e (water)veld

Afgelopen donderdag 5 maart was er een speciale ALV om de stand van zaken over het nieuwe derde veld door te spreken. Als alles goed is zullen we vanaf het volgende seizoen op dit veld kunnen spelen. Voor meer informatie over het derde veld, lees het nieuwsbericht op de website via deze link

Meer algemeen nieuws >

Meer jeugdnieuws >

border-bottom

Evenementen

De komende periode staan de volgende evenementen op het programma:

Zaterdag 2 mei
Meivakantie

Woensdag 13 mei
Jongste Jeugdkamp

Vrijdag 22 t/m zondag 24 mei
Hottentotten Hockeytoernooi

Zaterdag 13 juni
Kampioenentoernooi KNHB

KNHB NieuwsbriefVerenigingen

2015.03.13-HTT-Poster A4

 border-bottom 334

Wedstrijdverslagen

07-03 Tegelen MB1 - Venlo MB2
08-03 DVS H1 - Tegelen H1

Meer verslagen >

border-bottom

Sponsoren van de week

Logo BartFaassen Kleur Logo Beurskens kleur  Logo Brouwer Kleur Logo Dings Kleur 
Logo Elmec kleur Logo F2 Kleur Logo FysioTegelen Kleur Logo Koenen Kleur
Logo Linssen Kleur Logo OHV kleur Logo Profigreen Kleur Logo Rayer kleur
Logo Roorda Kleur Logo Schreurs Kleur Logo Teeuwen kleur Logo Tosj kleur
  Logo Vaerhoes Kleur Logo Velona Kleur  
Kijk voor meer informatie op www.tegelsehockeyclub.nl


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van de Tegelse Hockey Club.
Wil je de i-Klöppel niet meer ontvangen? Stuur dan een mail naar redactie@tegelsehockeyclub.nl

Powered by AcyMailing