i-Klöppel: Clubhuisnieuws & ALV

i-Klöppel online lezen
header 800x112
twitterlinkedinfacebook button wedstrijdschemabutton barschemabutton scheidsrechtersbutton contactlijst

Voorwoord van een bestuurslid

Beste THC’er,

Bij het schrijven van dit voorwoord kunnen we weer terug kijken op een zeer geslaagd openingsweekend. Afgelopen zaterdag heeft onze jongste jeugd een oefentoernooi gehad en hebben voor de jeugd diverse oefenwedstrijden plaatsgevonden. Zondag hebben dames 1 en heren 1 hun laatste oefenwedstrijden gespeeld en heeft het jaarlijkse Hottentotten 35+ toernooi plaatsgevonden met terechte winnaar heren veteranen A!

Kortom de kop is er weer af en we kunnen toeleven naar komend weekend waar dan eindelijk de competitie weer gaat beginnen!

Zowel dames 1 als heren 1 spelen hun eerste competitie wedstrijd uit. 18 september spelen beide teams thuis tegen respectievelijk Oirschot en Apeliotes. Ik nodig iedereen van harte uit onze standaard teams aan te komen moedigen.

Via deze weg wil ik alle vrijwilligers die de afgelopen maanden weer actief zijn geweest om alles in goede banen te leiden voor het nieuwe seizoen van harte bedanken!

Ik wens iedereen een geweldig sportief en mooi hockey seizoen toe!

Marcel Dahmen (Voorzitter THC)

border-bottom
vangorp homepage  helichem homepage  rabobank homepage
border-bottom

Nieuws uit het clubhuis

Het hockeyseizoen gaat komend weekend van start met enkele wijzigingen. Simon Iheme wordt vanaf 11 september het nieuwe gezicht achter de bar op zondag. Lei Hesselmans blijft de barman op de zaterdagmiddag. Tijdens de zomerstop is het clubhuis geverfd en het ziet er schitterend uit. Daarnaast is de prijs van het bier en fris verhoogd naar 2 euro. 

Algemene Ledenvergadering

Op vrijdag 30 september a.s. vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Wij willen graag alle leden uitnodigen voor deze vergadering. De vergadering begint om 20.30 uur in het clubhuis.

Sleutelbeheerder  

Nick de Brouwer heeft vanaf heden het sleutelbeheer op zich genomen. Heb jij nog een sleutel van de hockeyclub of een kluisje die je niet meer gebruikt, neem dan even contact op met Nick om hem in te leveren en (eventueel) je borg retour te ontvangen. 

Promotiefilm

Heb jij ons promotiefilmpje nog niet gezien? Halo Media heeft mooi werk geleverd en we zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Bekijk het hier

Statutenwijziging

De KNHB wilt alle leden een veilige omgeving bieden waarin de hockeysport beoefend moet kunnen worden. Daaruit is de plicht voor alle bij de KNHB aangesloten hockeyclubs voortgekomen, om de statuten te herzien en daar waar nodig aan te passen zodoende deze veilige omgeving te kunnen waarborgen. Het doel van deze aanpassing is dat overtreders daadwerkelijk bestraft kunnen worden. Aanleiding hiervoor is een incident geweest bij een andere club waar camera’s opgehangen waren in een kleedlokaal, met als doel het maken van illegale opnames. Wij als bestuur vinden dit een goed moment om onze gehele statuten, dateren uit 1979, onder de loep te nemen en, daar waar nodig, aan te passen aan de normen van de huidige tijd. Over het verloop van het proces omtrent aanpassing en goedkeuring, informeren wij jullie in de eerstvolgende ALV d.d. 30 september 2016.

Meer algemeen nieuws >

Hockeyclinic

Billy Bakker en Mirco Pruyser komen op woensdag 2 november naar Hockeyclub Blerick om een hockeyclinic te verzorgen. Zij gaan hun hockeyervaring met jullie delen, meer informatie kun en inschrijven kan hier

Meer jeugdnieuws >

border-bottom

Evenementen

De komende periode staan de volgende evenementen op het programma:

Zaterdag 10 en zondag 11 september
Start competitie junioren & senioren

Dinsdag 13 september
Bijeenkomst trainers & coaches

Vrijdag 30 september
Algemene ledenvergadering

Maandag 24 oktober
Engelse wedstrijden 

KNHB NieuwsbriefVerenigingen

thumbnail thc kledingruil

 border-bottom 334

Wedstrijdverslagen

Meer verslagen >

border-bottom

Sponsoren van de week

Halo Media Productions Logo Bavaria Kleur Logo HuubJessen Kleur Logo Rova Kleur
Logo SporthuisOlympia kleur Logo Vostermans Kleur Logo Meeus Kleur Logo BoelsZanders Kleur
Logo Cas Kleur Logo Knoops Kleur Logo Lamers Kleur PLUS-kleur
Logo Wilbers kleur Logo Stroeken Kleur Logo Claasson kleur Logo Ewals kleur
Logo Syspective kleur Logo Mediq kleur Logo Geurts kleur Logo Hami kleur
Kijk voor meer informatie op www.tegelsehockeyclub.nl


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van de Tegelse Hockey Club.
Wil je de i-Klöppel niet meer ontvangen? Stuur dan een mail naar redactie@tegelsehockeyclub.nl

Powered by AcyMailing