Gratis blessurespreekuur voor de jeugd

Voor alle jeugd en jongste jeugdleden van THC organiseert FunQtio Fysiotherapie elke week een blessurespreekuur. Dit spreekuur vindt plaats op woensdag dag van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Loop dus niet langer rond met klachten en laat je blessure onderzoeken door een gekwalificeerd sportfysiotherapeut! Uiteraard kun je ook altijd binnen lopen met vragen of voor een vrijblijvend advies. Tijdens deze screening / onderzoek zal een sportfysiotherapeut je blessure beoordelen en je adviseren welke stappen verstandig zijn om te ondernemen zodat je zo snel mogelijk weer pijnvrij kan sporten!

Locatie: Tegelse Hockey Club

Aan dit fysiotherapeutisch onderzoek zijn geen kosten verbonden en is geheel vrijblijvend! Een afspraak maken is niet nodig!

Met vriendelijke groet,

FunQtio Fysiotherapie