• header4
  • header2
  • header1
  • header3
  • header6
  • header7
  • header5
  • header8

lidworden 2300x200

Opstart info jeugd en jongste jeugd

Opstartbijeenkomsten

27 augustus opstartbijeenkomst 19.30 uur voor de Jongste Jeugd – aanmelden niet nodig – locatie: clubhuis

27 augustus opstartbijeenkomst 20.15 uur via aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De infobijeenkomsten zijn vooral bedoeld voor ouders van kinderen die voor het eerst in een team gaan spelen. Tijdens de bijeenkomst vertellen we o.a. over het trainen en coachen bij de jongste jeugd/jeugd, de spelregels en wie de contactpersonen binnen de club zijn. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen!

 

Trainingen

De trainingen starten weer vanaf maandag 19 augustus. Zie schema op de website

Bij sommige trainingen staat nog geen trainer, dit wordt zo snel mogelijk ingevuld. 
De keeperstrainingen starten later, keepers en coaches worden nog over geïnformeerd

 

Wedstrijden

In aanloop naar de competitie worden er verschillende oefenwedstrijden georganiseerd. Hieronder een overzicht:

 

Zaterdag 24 augustus: Opstartbijeenkomst combinatieteams jongens B & C en diverse oefenwedstrijden

9:30 Veld 1Tegelen MD1 – Tegelen JD1

10:00 Clubhuis: Opstartbijeenkomst Jongens C (o.a. kennismaking & uitreiken kleding)

11:00 Veld 1 Drieluik JC1 met Gladbach en HCM Arnhem

11:00 Veld 2 JC3 – JC3

11:00 Veld 3 JC2 – Venlo JD1

12:00 Clubhuis: Opstartbijeenkomst Jongens B

12:45 Veld 3 JB2 – JB3

 

Er is nog ruimte voor andere teams om deze dag een wedstrijd te spelen. Wil je hier gebruik van maken, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Maandag 26 augustus en dinsdag 27 augustus: Wedstrijden tegen Engelse scholen

Maandag 26-8

18:45 Veld 2 Meisjes C1 – Loretto School U15

20:15 Veld 2 Meisjes A2 – Loretto school U18

Dinsdag 27-8

17:00 Veld 1 Meisjes D3 – Dragon School 1

17:00 Veld 2 Meisjes D5 – Dragon School 2

 

Meer info volgt via de coaches/teammanagers

 

Zaterdag 31 augustus: Oefenwedstrijden voor alle jeugd en jongste jeugdteams

De jongste jeugdteams spelen oefenwedstrijdjes tegen Tegelse en Blerick jongste jeugdteams.

Alle E en F teams spelen de oefenwestrijden in Blerick, sportpark Maassenhof

190831 Wedstrijdschema E6 en F oefenwedstrijden

Alle E8 teams spelen in Tegelen, sportpark Vrijenbroek

190831 Wedstrijdschema E8 oefenwedstrijden

 

De jeugdteams spelen tegen Blerick, Venlo en Horst op verschillende locaties

Download hier het pdf bestand met het overzicht

In dit overzicht staan alle wedstrijden in Tegelen en op welke locatie de andere teams spelen.

 

Kijk op de website van de vereniging waar gespeeld wordt voor de exacte planning

www.hchorst.nl 

www.vhcvenlo.nl 

www.hockeyclubblerick.nl 

 

Zaterdag 7 september start de competitie
De planning van de KNHB is dat de wedstrijden rond 21 augustus worden gepubliceerd. Daarna gaat het wedstrijdsecretariaat aan de slag met de planning van de aanvangstijden. Coaches of teammanagers die nu al verzoeken hebben kunnen contact opnemen met Germaine Steijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Materialen

De keeperstassen staan weer in de kluizen met een slot. Deze code is op te vragen bij Annelies Seijsener. Let op dat het slot altijd afgesloten aan de kluis hangt, ook als de tas er uit is!

 

Per team worden 2 maskers beschikbaar gesteld, deze liggen in de keeperstassen. Aan het einde van het seizoen ook weer in de keeperstas leggen! Let op dat bij verlies de kosten in rekening gebracht worden bij het team. Voor jeugdteams waarvan de coaches nog geen ballen hebben zijn deze samen met een bus coolspray (indien gewenst) achter de bar op te halen.

 

Voor coaches van de E en F-teams die nog niet in het bezit zijn van ballen zijn er eveneens ballen achter de bar op te halen.

Voor trainers is er een kluisje met ballen en hesjes beschikbaar. Ga je training geven en heb je nog geen kluisje, dan graag even een bericht dan wordt dit alsnog zsm geregeld.

 

Trainers van de jongste jeugdteams krijgen de materialen via Koen.

Overige materialen zijn te vinden in het materialenhok en dienen na gebruik weer teruggelegd te worden.

 

Verdere informatie of vragen contact opnemen met Annelies Seijsener via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Planning na de zomervakantie

De vakantie staat voor de deur. Tijd om lekker uit te rusten en lekker vakantie te vieren in het binnen- of buitenland. Aangezien direct na de vakantie de trainingen weer gaan starten informeren we jullie nu al over de planning van de eerste weken na de vakantie.

 

Trainingen

5 augustus streefdatum om het trainingsschema te publiceren

Jongste jeugd blijft sowieso op maandag en woensdagmiddag trainen.

19 augustus start trainingen jeugd en jongste jeugd

26 augustus start hockeyschool

Wil je na de zomer starten in de hockeyschool? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wedstrijden

24 augustus mogelijkheid om zelf oefenwedstrijden in te plannen – aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

24 augustus opstart bijeenkomst Combiteams (jongens B & C) met oefenwedstrijden

31 augustus centraal geregelde oefenwedstrijden voor de jeugdteams

31 augustus interne openingstoernooi jongste jeugd

 

7 september start competitie

Overige competitiedata: 14, 21, 28 september, 5, 26 oktober, 2, 9, 16, 23 november 2019

 

Opstartbijeenkomsten

27 augustus opstartbijeenkomst 19.30 uur voor de Jongste Jeugd – aanmelden niet nodig – locatie: clubhuis – meer info volgt

27 augustus opstartbijeenkomst 20.15 uur via aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – meer info volgt

 

Wij wensen jullie een heerlijke vakantie toe!

Commissie Hockey Zaken – Tegelse Hockey Club

180618 fijnevakantie

Alle trainingen afgelast!

In verband met de hoge temperaturen gaan alle trainingen deze week NIET door. We proberen de trainingen naar volgende week te verplaatsen. Hierover volgt later deze week meer informatie.

 

De Jongste Jeugd Slotdag van woensdag 26 juni is eerder al afgelast. Het Hockeycafé over de fusie vanavond gaat WEL gewoon door.

Jongste jeugd slotdag gaat NIET door

Gelet op de voorspelde tropische weersomstandigheden komende week, is besloten om de Slotdag JJ op woensdag 26 juni a.s. NIET door te laten gaan. Bij de verwachte temperaturen van 38C achten wij het niet verantwoord om onze jongste jeugdleden bloot te stellen aan de zon. Mede gelet op het aantal kinderen (300) en de afwezigheid van voldoende beschutte plekken.

 

Een alternatieve datum om de slotdag alsnog te organiseren is in verband met diverse andere (school)activiteiten en de aanstaande zomervakantie niet mogelijk.

 

Wij vinden het erg jammer, maar wij stellen het belang van de gezondheid van onze jongste jeugdleden voorop!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

 

Jongste Jeugdcommissies van Hockeyclub Blerick, Tegelse Hockeyclub en Venlose Hockeyclub

Teamindeling jeugd en jongste jeugd 2019-2020

De afgelopen weken is de commissie Selectie & Indeling bezig geweest met de indeling van de jeugd en jongste jeugdteams voor het volgende seizoen. Zonder de medewerking van de trainers en coaches, en de scouts, was dit niet gelukt, bedankt hiervoor!

Belangrijk om te vermelden: het betreft een voorlopige indeling. De commissie Selectie en Indeling behoudt zich het recht voor om, daar waar nodig, de indeling nog aan te passen.

 

Bij het indelen van de teams zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan. Het indelen van de jeugdteams is gebeurd aan de hand van beoordelingen van de trainers en coaches en de beoordelingen van de selectietrainingen. Bij de breedteteams is ook rekening gehouden met de voorkeuren die zijn doorgegeven. Bij de jongste jeugd is de indeling voor het grootste deel gebaseerd op de doorgegeven voorkeuren. We hebben geprobeerd hier zo veel mogelijk rekening mee te houden, echter kunnen nooit alle voorkeuren ingewilligd worden.

Inspraakmoment

Mocht een speler/speelster het niet eens zijn met de indeling in het team waarbij hij/zij is ingedeeld, dan is er een inloopmoment gepland op zondag 23 juni a.s. van 9:00-11:00 uur in het clubhuis. Van te voren aanmelden hiervoor is een vereiste. Dit kan tot vrijdag 21 juni 16:00 uur per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de reden. De commissie Selectie & Indeling bekijkt de verzoeken en indien nodig wordt men uitgenodigd voor een gesprek. Het is de bedoeling dat de speler/speelster zelf bij dit gesprek aanwezig is!

Trainingen tot aan de zomervakantie

Alle jeugdteams trainen vanaf maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni in de nieuwe samenstelling. Alle teams trainen één keer.

De jongste jeugdteams trainen na de zomervakantie voor het eerst in de nieuwe samenstelling. Er wordt door de jongste jeugdteams voor de zomervakantie dus niet meer getraind.

Trainers, coaches en teammanagers gezocht

Voor de jongste jeugd en jeugdteams zijn we op zoek naar trainers, coaches en teammanagers. Hockeykennis is een pre voor een rol als trainer of coach, maar zeker geen vereiste. Interesse? Stuur dan een mail naar onze jeugdcoördinator Michelle Rijntjes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Start na de zomervakantie

De trainingen na de zomervakantie starten weer vanaf maandag 19 augustus. In de week van 27 augustus vinden er opstartbijeenkomsten plaats. Zaterdag 31 augustus zijn er oefenwedstrijden voor de jeugd & jongste jeugd, zaterdag 7 september: start herfstcompetitie 2019.