Trainingen jeugd april-mei-juni

Hieronder een overzicht van alle activiteiten en wanneer er wel en geen trainingen zijn komende weken.

Week 16 – 15 tot en met 19 april

Alle reguliere trainingen vervallen deze week

Maandag 15 april: Selectietrainingen meisjes B en D

Dinsdag 16 april: Wedstrijden tegen Engelse scholen

Woensdag 17 april: Bijeenkomst jongenslijn en selectietrainingen A en C

Week 17 – 22 tot en met 27 april

Geen trainingen vanwege de meivakantie

Week 18 – 29 april tot en met 3 mei

Geen trainingen vanwege de meivakantie

Week 19 – 6 tot en met 10 mei

Reguliere trainingen volgens het trainingsschema

Week 20 – 13 tot en met 17 mei

Reguliere trainingen volgens het trainingsschema

Week 21 – 20 tot en met 24 mei

Maandag 20 mei: De E6, F en hockeyschooltrainingen gaan door, de rest vervalt i.v.m. selectietrainingen meisjes D en meisjes B

Dinsdag 21 mei: Alle reguliere trainingen vervallen i.v.m. selectietrainingen meisjes C en meisjes A

Woensdag 22 mei, donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei: Reguliere trainingen volgens het trainingsschema

Week 22 – 27 tot en met 31 mei

Maandag 27 mei en dinsdag 28 mei: Reguliere trainingen volgens het trainingsschema

Woensdag 29 mei: Geen trainingen vanwege het EF kamp

Donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei: Geen trainingen vanwege Hemelvaart

Week 23 – 3 tot en met 7 juni

Maandag 3 juni, dinsdag 4 juni en woensdag 5 juni: Reguliere trainingen volgens het trainingsschema

Donderdag 6 juni en vrijdag 7 juni: Geen trainingen vanwege het Hottentottentoernooi

Week 24 – 10 tot en met 14 juni

Maandag 10 juni: Geen trainingen vanwege Pinksteren

Dinsdag 11 juni, woensdag 12 juni, donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni: Reguliere trainingen volgens het trainingsschema

Jeugdkamp C en D 28-29-30 juni

Het is weer zover, het THC Jeugdkamp komt eraan!!! Door het succes van vorig jaar duurt het kamp dit jaar wéér 3 dagen en wel op 28-29-30 juni 2019. Voor álle C en D jeugdteams.

Net als andere jaren willen we er weer een knalweekend van gaan maken! Uiteraard kunnen wij dit niet alleen en hebben we joúw hulp hierbij nodig, om er met z’n allen een onvergetelijk weekend van te maken! Ook dit jaar zal er op de vrijdagavond een spannend avondspel zijn en op zaterdagavond een bonte avond, waar iedereen zich helemaal uit kan leven!

Vanaf NU tot en met 31 mei 2019 kunnen jullie je weer inschrijven voor dit spetterend kamp. Kosten voor het hele weekend bedragen € 30,-

Klik hier voor het inschrijfformulier

Groetjes van de kamporganisatie,

Raymond Peeters

Marieke Peeters-Vossen

Sjoerd Heldens

Robin van de Weem

Tessy Koppers

Charlot Mestrum

Koen Benning

Trainingsschema lente

Het trainingsschema voor de lentecompetitie is gereed: download het trainingsschema (pdf)

Dit trainingsschema gaat weer in vanaf maandag 11 maart. Er wordt dus twee weken niet buiten getraind, de week voor de carnavalsvakantie en in de carnavalsvakantie zelf.

We zijn nog op zoek naar een keeperstrainer. Wil je keeperstraining geven, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Funkey en hockeyschool beginnen weer na de carnavalsvakantie

De trainingen voor de Funkeygroep en de hockeyschool beginnen weer na de carnavalsvakantie.

Hieronder de belangrijkste informatie.

• Funkey (voor kinderen van 4 en 5 jaar) begint weer op woensdag 13 maart 16.00 - 17.00 uur, deze groep traint 1x per week.
  • Hockeyschool (voor kinderen vanaf 5,5 jaar) begint weer op maandag 11 maart 16.30-17.30 uur. Deze groep traint 2x per week, ook op woensdag van 16.00-17.00 uur.

Funkey heeft als doel kinderen van 4 en 5 jaar kennis te laten maken met hockey. Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4/5-jarigen. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. Tijdens de veldhockeycompetitie (september t/m november en februari t/m juni) worden de Funkeytrainingen gegeven, op de woensdagen 16.00-17.00 uur. De trainingen vinden plaats op de hockeyvelden van de Tegelse hockeyclub op sportpark Vrijenbroek in Venlo Zuid.

Hockeyschool (voor kinderen vanaf 5,5)

De hockeyschool van de Tegelse Hockey Club is voor kinderen vanaf 5,5 jaar die beginnen met hockeyen. In de hockeyschool worden de basistechnieken van het hockeyen aangeleerd. Alle nieuwe leden in deze leeftijdscategorie trainen een tijdje mee in de hockeyschool waarna ze in een team terecht komen en ook wedstrijden gaan spelen. De hockeyschool traint op maandagen 16.30-17.30 uur en woensdagen 16.00-17.00 uur. We starten weer maandag 11 maart.

Een keer meetrainen?

Kinderen die graag een keer mee willen komen doen maar nog geen lid zijn van de hockeyclub, zijn van harte welkom! Iedereen mag drie keer gratis komen proeftrainen. Kom in sportkleding, een hockeystick kan bij ons worden geleend! Graag van te voren even doorgeven als je mee wilt komen doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

THC Vastelaovend Bal

Gear wille weej, idderein oétnuudige veur ut THC Vastelaovend Bal op vriedaag 22 fibberwari 2019 in ôs eige clubhoes. Dit geldt dan auch veur idderein, van hockeysjoeël wies seniore.

ónger leiding van ozze Dj goan weej der weer ein knalfieës van make. Met als hoegtepunt ut oetroope van ut THC Jeugtrio. Auch hebbe weej ein keur van gezelschappe en joekskepelle weite te regele die os daobeej komme helpe.

De zaal geit um 17:33 oar oape. Het knalfieës begint um 18:11 oar en rond 18:33 oar wuurd ut THC Jeugtrio 2019 oétgeroope. Um 22:30 oar is alles weer veurbeej, maar geej meug netuurlijkaltied ierder noar hoes goan.

Netuurlijk zien de elders oach van herte welkom in ôs kluphoes. Busse as moeiste verkleid, as faatse of as groep dan kent geej eine leuke pries winne!!!

190209 THC trio 2019 wie zal het zijn