• header3
 • header8
 • header2
 • header5
 • header4
 • header7
 • header6
 • header1

lidworden 2300x200

UPDATE 14 MEI: Na 4 mei aangepast trainingsschema!

UPDATE 14 MEI:

 

Corona Update – Ook de senioren mogen weer trainen!

Gisteren (woensdag 13 mei) hebben we van de gemeente officieel toestemming gekregen om ook weer te starten met de trainingen voor de senioren. Dit uiteraard wel volgens het geldende protocol!

 

Routing sportpark Vrijenbroek

In overleg met de gemeente is afgesproken dat wij alleen nog gebruik maken van de ingang bij de parkeerplaats aan de Wittendijkweg. De poort bij de begraafplaats is alleen voor gebruikers van de atletiekbaan. Daarnaast geldt dat bij binnenkomst het pad langs veld 3 gebruikt wordt en bij het verlaten van het park het pad bij veld 2, rechts aanhouden dus. 

 

Verder het algemene verzoek om met de fiets te komen. Is dit onvoldoende mogelijk dan is enkel halen en brengen een optie. We willen de parkeerbelasting en dus de contactmomenten minimaliseren.

 

Trainingsschema aangepast

De seniorentrainingen zijn toegevoegd aan het trainingsschema. De training van jongens A1 is iets verlaat. 

 

Dit schema hanteren we tot en met 5 juni. Indien de ALV’s goedkeuring geven voor de fusie wordt na 5 juni gestart met de gezamenlijke kennismakings- en selectietrainingen van de nieuwe vereniging. De trainingen op Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag mogen door gaan op die dag maar mogen in overleg met Koen Verstraelen ook verplaatst worden naar een ander moment.

Keeperstraining jeugd:

Voor de vaste keepers van de jeugd willen we ook weer keeperstraining gaan aanbieden op dinsdagavond van 18:15 tot 19:30 op veld 2. Graag aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Corona coördinatoren

We zijn nog op zoek naar ouders die mee willen helpen als coronacoördinator. Ben je hiervoor beschikbaar? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

UPDATE 4 MEI:

 

Recent heeft de KNHB ons laten weten: “De KNHB heeft de regels voor de leeftijdscategorie 13 tot en met achttien jaar aangescherpt. In plaats van 28 spelers mogen er per hockeyveld 18 spelers onder leiding van twee begeleiders trainen.”

 

Dit betekent dat we de eerder gecommuniceerde planning iets moeten aanpassen. Voor MC1, JB3 en MA3 is de trainingstijd aangepast. Voor de overige teams is de dag of tijd niet veranderd, mogelijk wel het veld waarop getraind wordt. Onderstaand schema gaat per direct in.

 


 

 

Beste spelers, ouders, trainers, coaches en teammanagers,

 

De trainingen gaan vanaf 4 mei weer deels van start. Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het maken van een aangepast trainingsschema.  We hebben besloten om in eerste instantie alle teams één keer per week één uur te laten trainen. Dit schema zal tot 21 mei gehanteerd worden. Vervolgens wordt bekeken welke richtlijnen er dan gelden vanuit de overheid en passen we indien nodig het trainingsschema hierop aan.

 

Daarnaast hebben we een speciaal hockeyprotocol samengesteld gebaseerd op de richtlijnen van de KNHB en de overheid. Hiervoor verwijzen we naar de bijlage. We vragen jullie met klem dit te lezen en ook na te leven. Daarnaast vragen we aan de coaches om te inventariseren hoeveel spelers er deelnemen aan de trainingen en dit vervolgens door te geven aan de trainers (zie bijlage trainingsschema).

 

 

Er zal ook een toezichthouder aanwezig zijn om er voor te zorgen dat de maatregelingen worden nageleefd. Hierbij vragen we nogmaals om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je gezond verstand te gebruiken. 


Samen zorgen we ervoor dat we weer kunnen genieten van onze favoriete sport!  Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met sportieve groeten,

Commissie Hockey Zaken

Tegelse Hockey Club

Jeugd trainingen en lentecompetitie

Hieronder een aantal mededelingen rondom de start van de lentecompetitie.

Planning trainingen jeugd & jongste jeugd
17 februari t/m 1 maart geen trainingen vanwege de carnavalsperiode
2 maart t/m 17 april buiten trainingen
18 april t/m 5 mei geen trainingen vanwege de meivakantie
6 mei starten de trainingen weer

Trainingsschema jeugd & jongste jeugd
Het trainingsschema voor de lentecompetitie is klaar en hier te vinden. Voor sommige teams is er iets gewijzigd, ook is in het schema rekening gehouden met de nieuwe teamindeling voor de jongste jeugd.

De planning is zo goed als af. Mocht er voor jouw team nog iets wijzigen dan laten we dat weten

Competitieplanning jeugd & jongste jeugd
14 februari: uiterste datum publiceren wedstrijdschema lentecompetitie voor de B, C en D jeugd (A jeugd is bekend)
7 maart: competitie JB1, voor de overige teams is er de mogelijkheid om oefenwedstrijden te organiseren, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige competitiedata:
14, 21 en 28 maart
4, 18 april
9, 16, 23, 30 mei (23 mei spelen de A teams en JB1 niet, 30 mei speelt alleen JB1)
6 en 13 juni

Let op: 23 mei is in het weekend van Hemelvaart!

De jongens C teams hebben in de herfstcompetitie en in de zaal onder de Tegelse vlag gespeeld, de jongens B teams onder de Venlose. In de lentecompetitie wordt dit omgedraaid. Jongens C4 blijft wel in Tegelen spelen.

Keeperstraining jeugd
De keeperstrainingen starten na de carnavalsvakantie ook weer. Het is ons gelukt om een keeperstrainer te vinden die de keepers op de woensdagavond wil gaan trainen. De keepers die hier gebruik van willen maken kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan tot 15 februari, daarna maken we een planning.

THC Vastelaovend Jeugbal 14-02-2020

Wae wuurd ut THC Jeugtrio 2020??? Kom naor ut THC Vastelaovend Jeugbal op vriedaag 14 fibberwarie!

 • Um 17.33 oor geit ut kluphoés aope
 • Um 18.11 oor begint ut knalfieës
 • Rônk 18.33 oor wuurd ut THC jeugtrio oétgeroope
 • Um 22.30 oor is t fieës aafgelaupe

Der zulle versjillende vastelaovesgezelsjappe en joekskepelle ôs jeugdbal bezeuke en netuurlijk zien de elders ouch van herte welkom!

 

Busse as moeëiste verkleid, as faatse, met un gruupke of met ut ganse team? Dan kent geej unne leuke priës winne!


Wies 14 fibberwarie!!!

 

thc vastelaovend jeugbal web

Sinterkienen 20 november

OP WOENSDAG 20 NOVEMBER ZIJN AL ONZE JONGSTE JEUGDLEDEN (F- & E-TEAMS EN DE HOCKEYSCHOOL) en de D JEUGDLEDEN VAN HARTE WELKOM IN HET CLUBHUIS OM TE KOMEN KIENEN.

 • HOCKEYSCHOOL, F EN E-6: VAN 16:00 TOT 17:30 UUR
 • E-8 EN D: VAN 18:00 TOT 19:30 UUR

DOWNLOAD HIER HET AANMELDINGSFORMULIER (Word bestand)

 

MAIL HET INGEVULDE FORMULIER VÓÓR 17 NOVEMBER NAAR: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

WE GAAN ER EEN GEZELLIGE MIDDAG VAN MAKEN!!!

 

GROETJES,

JEUGD EVENEMENTEN COMMISSIE (JECO)

sinterkienen

Wedstrijden tegen Engelse scholen

Op woensdag 23 en dinsdag 29 oktober worden er wedstrijden gespeeld tegen Engelse schoolteams.

Het wedstrijdschema is als volgt:
Woensdag 23 oktober 2019
18:15 Veld 1 AB MD1 - Danes Hill 1
18:15 Veld 1 CD MD2 - Danes Hill 2
18:15 Veld 2 AB MD3 - Danes Hill 3
18:15 Veld 2 CD MD4 - Danes Hill 4
19:15 Veld 2 JC2 - Simon Langton Boys
20:15 Veld 2 MC1 - Royal Masonic

Op deze avond vervallen de trainingen van de teams die een wedstrijd spelen.
MB2 traint tot 19:15 uur op veld 3. Alle andere trainingen gaan gewoon door volgens planning.

Dinsdag 29 oktober 2019
17:00 Veld 1 JB1 – Hill House 3
17:00 Veld 2 MB2 – Hill House 4
17:00 Veld 3 MC1 – Hill House 6
18:30 Veld 1 JB2 - Hill House 1
18:30 Veld 2 MC2 – Hill House 5
18:30 Veld 3 JB3 - Hill House 1

Alle trainingen tussen 17:00 en 20:00 uur vervallen deze avond!