• header3
 • header7
 • header4
 • header1
 • header2
 • header5
 • header6
 • header8

lidworden 2300x200

Sinterkienen voor de F, E en D jeugd

WOENSDAG 21 NOVEMBER ZIJN AL ONZE JONGSTE JEUGDLEDEN (F-E- & D -TEAMS EN DE HOCKEYSCHOOL) VAN HARTE WELKOM IN HET CLUBHUIS OM TE KOMEN KIENEN. 

 

DE MIDDAG ZAL ER ALS VOLGT UIT KOMEN TE ZIEN, WE SPLITSEN DE GROEP OP IN TWEE DELEN:

 • DE EERSTE RONDE IS VAN 16.00 TOT 17.30 VOOR DE HOCKEYSCHOOL, F & E6
 • DE TWEEDE RONDE IS VAN 18.00 TOT 19.30 VOOR DE E-8 & D TEAMS

 

HET IS VERPLICHT OM JULLIE AAN TE MELDEN. PER TEAM MOGEN ER MAX. TWEE OUDERS MEEKOMEN HELPEN DIE ZICH OOK MOETEN OPGEVEN.

 

DOWNLOAD HIER HET AANMELDINGSFORMULIER (word bestand 900 kb)

 

MAIL HET INGEVULDE FORMULIER NAAR: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

WE GAAN ER EEN GEZELLIGE MIDDAG VAN MAKEN!!!

 

GROETJES,

JEUGD EVENEMENTEN COMMISSIE (JECO)

Wedstrijden tegen Engelse scholen

Op dinsdag 23 en donderdag 25 oktober worden er wedstrijden gespeeld tegen Engelse schoolteams.

Het wedstrijdschema is als volgt:

 

Dinsdag 23 oktober

17:00 Veld 1 Simon Langton – Tegelen JC2

17:00 Veld 2 Hull Collegiate 2 – Tegelen MC2

17:00 Veld 3 St. Mary’s 1 – Tegelen MC3

18:30 Veld 1 Dr. Challoners – Tegelen JB1

18:30 Veld 2 Hull Collegiate 3 – Tegelen MB4

18:30 Veld 3 Queen Elisabeths – Tegelen MB2

 

Donderdag 25 oktober

17:00 Veld 2AB  St. Georges 1 – Tegelen ME8-3 (8VS8)

17:00 Veld 3AB  St. Georges 2 – Tegelen ME8-2 (8VS8)

17:00 Veld 3CD  St. Georges 3 – Tegelen ME8-1 (8VS8)

18:30 Veld 3        St. Georges 4 – Tegelen/Blerick JD3 combi

18:30 Veld 2        St. Georges 5 – Tegelen/Blerick JD2 combi

18:30 Veld 1        St. Georges 6 – Tegelen JD1

Wil je een van deze wedstrijden fluiten? Stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Trainingen 23 en 25 oktober

Alle trainingen op die twee dagen tussen 17:00 en 20:00 vervallen behalve MD2, MD3 en MD4 op DONDERDAG.

De keeperstrainingen op donderdag beginnen om 20:00 uur. De trainingen kunnen in overleg verplaatst worden naar een andere dag

Michelle Rijntjes nieuwe Jeugd Coördinator!

Voor velen wellicht een nieuw gezicht, maar inmiddels kom ik toch al heel wat jaren over de vloer bij THC. Om precies te zijn sinds 2011, toen mijn dochter de eerste hockeytrainingen bij Funkey startte op 4 jarige leeftijd. Deze gezellige hockeyclub nooit meer verlaten natuurlijk, en in de tussentijd al heel wat uren langs het veld doorgebracht als coach van de F-jes, E-tjes en vorig jaar de MD2. Ik heb zelf geen hockeyachtergrond, enkele trimhockey pogingen daargelaten, maar heb wel een sportief verleden. Ruim 20 jaar als wedstrijdzwemmer gesport en inmiddels fanatiek hardloper. Ik ken het verenigingsleven goed vanuit het verleden en weet ook dat een vereniging niet kan bestaan zonder vrijwilligers. Naast het coachen van de jongste jeugd teams, heb ik de afgelopen jaren ook als vrijwilliger voor de Venloop gewerkt. Maar het werd tijd voor wat anders, en daarom heb ik in het voorjaar bij THC aangeboden om aan deze club meer tijd te besteden. Dat viel mooi samen met het herverdelen van de taken van Niels Boots en in september ben ik aan de slag gegaan als nieuwe Jeugd Coördinator!

Het belangrijkste binnen de Jeugd is mijn inziens dat ieder lid op zijn eigen niveau en met veel plezier kan hockeyen. Achter de schermen zal daar veel voor geregeld moeten worden, zoals een goede communicatie tussen de club en ouders/coaches, een duidelijke jaarplanning en ondersteuning voor de coaches in de breedste zin van het woord. Ik heb heel veel zin om hier komend jaar mee aan de slag te gaan! De komende weken zal ik bij de thuiswedstrijden bij alle teams even langs lopen om nader kennis te maken.

 

Met sportieve groet,

 

Michelle Rijntjes

UPDATE - Trainingsschema 2018-2019

UPDATE MAANDAG 27-08-2018

 

Het voorlopige trainingsschema is HIER te vinden. Dit wordt ook nog in LISA ingevoerd, zodat het zichtbaar wordt op de verschillende teampagina’s. Het betreft een voorlopig schema omdat nog niet alle vacatures zijn ingevuld. Het is mogelijk dat nog met trainingstijden of dagen wordt geschoven

 • De trainingen van de JONGSTE JEUGD starten weer vanaf MAANDAG 27 AUGUSTUS.
 • De JEUGD & SENIOREN teams beginnen met trainen vanaf MAANDAG 20 AUGUSTUS.

Een deel van de trainers moet nog worden ingevuld. Hiervoor zijn we afhankelijk van de schoolroosters van de trainers die op korte termijn bekend worden gemaakt. Bij de teams waar VACATURE staat start de training pas vanaf het moment dat we een trainer hebben gevonden. Teams worden hier per mail over geïnformeerd.

 

Voor een aantal teams zoeken we dus nog een trainer. Wil je training geven? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De geplande trainingstijd kan aangepast worden aan je beschikbaarheid.

 

Keeperstraining
De keeperstrainingen starten in de week van 3 september. Keepers en keeperstrainers worden hierover geïnformeerd per mail.

Beschikbaarheid van de velden
Veld 1 is pas 31 augustus speelklaar. Teams die op veld 1 staan ingedeeld trainen de eerste twee weken op veld 2 of 3. Dit kan dus betekenen dat de eerste weken op het zandveld moet worden getraind in plaats van op het waterveld. Overleg met de medetrainers over een goede verdeling. Dit is tijdelijk. We rekenen op jullie medewerking.

 

Ouderavonden
De ouderavonden per team komen te vervallen. In plaats daarvan organiseren we twee algemene ouderavonden: één voor de jeugd en één voor de jongste jeugd. Deze zijn vooral bedoeld voor de ouders waarvan de kinderen nieuw zijn binnen THC. Uiteraard zijn ook alle andere geïnteresseerde van harte welkom.

 

De ouderavonden vinden in ons clubhuis plaats op:

 • Woensdag 29 augustus jongste jeugd, 19:30 - 20:30
 • Donderdag 30 augustus jeugd, 20:00 – 21:00

De coaches ontvangen van ons een handreiking die gebruikt kan worden bij het maken van teamafspraken.

UPDATE - Start nieuwe seizoen jeugd

Het nieuwe seizoen zal op zaterdag 8 september van start gaan.

 

In de week van 20 augustus zal het programma door de bond bekend worden gemaakt via de standenmotor. Er zal dan zo snel mogelijk begonnen worden met de planning op onze velden. Zijn er dringende zaken die jullie kwijt willen m.b.t. de planning, dan kan dit aangegeven worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Indien mogelijk, zullen deze meegenomen worden in de planning.

 

Op zaterdag 1 september worden er door alle teams oefenwedstrijden gespeeld.

 

De jongste jeugd (F en E teams) heeft een intern toernooi, dat zal starten om 9.30 uur.

180827 oefenwedstrijden jj

 

De jeugd (D t/m A) heeft in samenwerking met Blerick, Venlo en Horst oefenwedstrijden verdeeld over de 4 clubs.

Sommige teams spelen een hele wedstrijd, anderen een 3-luik. De aanvangstijden en lokatie staan in LISA en je kunt het schema hier downloaden (pdf).

 

Bij de wedstrijden in Tegelen moeten we echter een opmerking plaatsen:

De oplevering van veld 1 is gepland op 31 augustus (daags voor de oefenwedstrijden). Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan worden de wedstrijden die op veld 1 gepland staan, na de wedstrijden van veld 2 en 3 gespeeld. De wedstrijden op veld 2 en 3 zullen dan een half uur vervroegd worden. 

Houd LISA en de mededelingen op de site dus goed in de gaten!!

 

Wens ik jullie alvast een sportief seizoen,

Germaine Steijn,

WS junioren THC