Opstart info jeugd en jongste jeugd

Opstartbijeenkomsten

27 augustus opstartbijeenkomst 19.30 uur voor de Jongste Jeugd – aanmelden niet nodig – locatie: clubhuis

27 augustus opstartbijeenkomst 20.15 uur via aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De infobijeenkomsten zijn vooral bedoeld voor ouders van kinderen die voor het eerst in een team gaan spelen. Tijdens de bijeenkomst vertellen we o.a. over het trainen en coachen bij de jongste jeugd/jeugd, de spelregels en wie de contactpersonen binnen de club zijn. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen!

De trainingen starten weer vanaf maandag 19 augustus. Zie schema op de website

Bij sommige trainingen staat nog geen trainer, dit wordt zo snel mogelijk ingevuld.
De keeperstrainingen starten later, keepers en coaches worden nog over geïnformeerd

Wedstrijden

In aanloop naar de competitie worden er verschillende oefenwedstrijden georganiseerd. Hieronder een overzicht:

Zaterdag 24 augustus: Opstartbijeenkomst combinatieteams jongens B & C en diverse oefenwedstrijden

9:30 Veld 1Tegelen MD1 – Tegelen JD1

10:00 Clubhuis: Opstartbijeenkomst Jongens C (o.a. kennismaking & uitreiken kleding)

11:00 Veld 1 Drieluik JC1 met Gladbach en HCM Arnhem

11:00 Veld 2 JC3 – JC3

11:00 Veld 3 JC2 – Venlo JD1

12:00 Clubhuis: Opstartbijeenkomst Jongens B

12:45 Veld 3 JB2 – JB3

Er is nog ruimte voor andere teams om deze dag een wedstrijd te spelen. Wil je hier gebruik van maken, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag 26 augustus en dinsdag 27 augustus: Wedstrijden tegen Engelse scholen

Maandag 26-8

18:45 Veld 2 Meisjes C1 – Loretto School U15

20:15 Veld 2 Meisjes A2 – Loretto school U18

Dinsdag 27-8

17:00 Veld 1 Meisjes D3 – Dragon School 1

17:00 Veld 2 Meisjes D5 – Dragon School 2

Meer info volgt via de coaches/teammanagers

Zaterdag 31 augustus: Oefenwedstrijden voor alle jeugd en jongste jeugdteams

De jongste jeugdteams spelen oefenwedstrijdjes tegen Tegelse en Blerick jongste jeugdteams.

Alle E en F teams spelen de oefenwestrijden in Blerick, sportpark Maassenhof

190831 Wedstrijdschema E6 en F oefenwedstrijden

Alle E8 teams spelen in Tegelen, sportpark Vrijenbroek

190831 Wedstrijdschema E8 oefenwedstrijden

De jeugdteams spelen tegen Blerick, Venlo en Horst op verschillende locaties

Download hier het pdf bestand met het overzicht

In dit overzicht staan alle wedstrijden in Tegelen en op welke locatie de andere teams spelen.

Kijk op de website van de vereniging waar gespeeld wordt voor de exacte planning

www.hchorst.nl

www.vhcvenlo.nl

www.hockeyclubblerick.nl

Zaterdag 7 september start de competitie
De planning van de KNHB is dat de wedstrijden rond 21 augustus worden gepubliceerd. Daarna gaat het wedstrijdsecretariaat aan de slag met de planning van de aanvangstijden. Coaches of teammanagers die nu al verzoeken hebben kunnen contact opnemen met Germaine Steijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Materialen

De keeperstassen staan weer in de kluizen met een slot. Deze code is op te vragen bij Annelies Seijsener. Let op dat het slot altijd afgesloten aan de kluis hangt, ook als de tas er uit is!

Per team worden 2 maskers beschikbaar gesteld, deze liggen in de keeperstassen. Aan het einde van het seizoen ook weer in de keeperstas leggen! Let op dat bij verlies de kosten in rekening gebracht worden bij het team. Voor jeugdteams waarvan de coaches nog geen ballen hebben zijn deze samen met een bus coolspray (indien gewenst) achter de bar op te halen.

Voor coaches van de E en F-teams die nog niet in het bezit zijn van ballen zijn er eveneens ballen achter de bar op te halen.

Voor trainers is er een kluisje met ballen en hesjes beschikbaar. Ga je training geven en heb je nog geen kluisje, dan graag even een bericht dan wordt dit alsnog zsm geregeld.

Trainers van de jongste jeugdteams krijgen de materialen via Koen.

Overige materialen zijn te vinden in het materialenhok en dienen na gebruik weer teruggelegd te worden.

Verdere informatie of vragen contact opnemen met Annelies Seijsener via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.