MD4 zaalkampioen!! Wie volgt?

Afgelopen zondag is Meisjes D4 kampioen geworden in de zaal. De laatste wedstrijd werd met 9-4 gewonnen van Deurne! Na Dames 1 het eerste jeugdteam dat kampioen is geworden in de zaal! Gefeliciteerd meiden en coaches!

Aanstaande zaterdag kunnen er nog drie jeugdteams kampioen worden en die drie teams spelen allemaal in De Gulickhal in Tegelen! Om 09:00 uur is het de beurt aan meisjes C4, ze spelen tegen Geldrop. Direct daarna, om 10:10 uur, is het de beurt aan meisjes C3 tegen Bakel. Om 19:30 uur is meisjes A1 aan de beurt voor hun wedstrijd tegen Weert. Alle drie de teams hebben genoeg aan een gelijk spel maar gaan uiteraard voor de volle winst! We wensen MC3, MC4 en MA1, en uiteraard ook alle andere jeugdteams, veel succes bij hun laatste zaalwedstrijd(en)!