Ouder-kindtoernooi 18 juni

Op zaterdag 18 juni kunnen alle jeugdteams die een wedstrijd willen spelen tussen ouders de strijd aangaan. Op deze dag zijn de bar en keuken geopend en er is een springkussen aanwezig.Ten overvloede: de wedstrijdleiding en eventuele mentale ondersteuningverzorgt elk team zelf.

Meld je team dus snel aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we tijdig de wedstrijdplanning aan elk team kunnen communiceren. Let op: aanmelding per team door de coach. Geef s.v.p. daarbij een indicatie van gewenst tijdstip en benodigde veldcapaciteit. Losse aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.

We streven ernaar om de wedstrijden steeds te plannen in blokken van 1 uur. Of het team dit uur daadwerkelijk volledig benut is aan elk team zelf. De wedstrijden van de JJ vinden plaats aansluitend aan het JJ kamp ('s ochtends). Overige wedstrijden op volgorde van aanmelding vanaf 11.00 uur.