Marcel Wielaard en Nieke Laumans als duo aan de slag met Heren 1

De afgelopen dagen zijn we als bestuur druk in de weer geweest met de zoektocht naar geschikte begeleiding van Heren 1 tijdens de laatste competitieweken. We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Marcel Wielaard en Nieke Laumans als duo in deze cruciale fase aan de slag gaan met het team. Marcel Wielaard treedt aan als coach en Nieke Laumans als trainer en assistent coach.

Heren 1 staat in de laatste fase van de competitie voor de grote uitdaging om te handhaven in de derde klasse. Momenteel staan we op plek 9, dat recht geeft op Play-offs. Maar deze route proberen we graag te vermijden. Het programma voor de komende weken is als volgt:

Zondag 27 mei 14.45 uur Tegelen H1 - Best H1
Zondag 3 juni 14.30 uur Horst H1 - Tegelen H1
Zondag 10 juni 14.45 uur Tegelen H1 - Blerick H1
Zondag 17 juni 14.45 uur  Boxmeer H1 - Tegelen H1

Bij zowel de uit- als thuiswedstrijden van dit pittige programma kunnen we alle support goed gebruiken!

Hopelijk zien we jullie naast de lijn!

Namens het bestuur,
Thomas Vossen